Adembescherming valt onder de categorie persoonlijke beschermingsmiddelen. In deze categorie is het degene met de hoogste klasse wat betreft veiligheid. Beschermingsmiddelen moeten de gebruikers beschermen tegen vervuilde omgevingslucht.

"Meer dan 5.400 reddingswerkers 9/11 hebben geleden of lijden momenteel aan kanker, 1140 zijn inmiddels overleden" - welingelichtekringen 16-08-2016

Het verkeerd gebruiken van deze beschermingsmiddelen kan ertoe leiden dat de gebruiker ernstige schade oploopt. De kleinste stofdeeltjes kunnen namelijk al dodelijk zijn. Het is van essentieel belang om te werken met gecertificeerde adembescherming indien de omgevingslucht schadelijk is of kan zijn. Indien de wens ontstaat om eigen maskers te laten reinigen en certificeren dan is dit mogelijk bij All Safety Rental. Dit is een van de vele services die All Safety Rental aanbiedt.

Er zijn verschillende soorten adembescherming systemen beschikbaar in de markt. Het grootste verschil in systemen is te ontdekken tussen afhankelijke- en onafhankelijke adembescherming. Bij het werken met deze systemen horen de verschillende pbm's.

Onafhankelijke
adembescherming

onafhankelijke-adembescherming-huren

Onder deze vorm van bescherming wordt er adembescherming bedoelt waar de lucht eerst getest wordt alvorens deze naar de gebruiker middels slangen wordt getransporteerd. Ook vallen hier de gesloten circuits onder zoals het werken met een ademluchttoestel.

Afhankelijke
adembescherming

afhankelijke-adembescherming-huren

Deze vorm van bescherming is adembescherming waar de lucht wel wordt gefilterd maar niet wordt getest. De gebruikers kunnen de lucht ontvangen via een persoonlijk systeem zoals het compact-air syteem alsmede via een verdeel station.

Adembeschermings-
middelen

volgelaatsmasker-adembescherming-huren

Zoals gezegd vallen adembeschermingsmiddelen in de hoogste klasse; de PBM klasse 3. Om te mogen werken met deze pbm's moet er o.a. een opleiding genoten zijn.

Informatie aanvraag?

Uw bedrijfsnaam*

Uw voor- en achternaam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer*

Omschrijf de aanvraag*

All Safety Rental onderscheid zich!


OPLOSSINGSGERICHT

Het toegewijde personeel van All Safety Rental denkt mee in oplossingen voor het probleem dat u heeft. Zo is soms het huren van een ademluchtcompressor niet nodig indien het om kortstondige werkzaamheden gaat.


BREED ASSORTIMENT

Door de goede connecties die All Safety Supply afgelopen 20+ jaar heeft opgebouwd kan All Safety Rental vrijwel in alle wensen voldoen.


S.I.R. GECERTIFICEERD

Alle beschermingsmiddelen wordt in eigen huis door gespecialiseerde medewerkers onderhouden, getest en gecertificeerd volgens de richtlijnen van S.I.R. ademluchtapparatuur.


VEILIGHEID

Alle producten worden geleverd met duidelijke instructies zodat arbeidsgevallen en onvoorziene kosten vermeden kunnen worden.


FLEXIBEL

De flexibiliteit van All Safety Rental is misschien wel het grootste onderscheidingspunt. Levering nodig in het weekend? All Safety Rental levert op locatie. Overal en altijd.