Volgelaatsmaskers

Volgelaatsmasker-constantflow

Overdrukkappen

overdrukkap-pvc

Lashelmen

lashelm

Overdrukpakken

hazmat-suit

Ademluchttoestel

ademluchttoestel

Met adembeschermingsmiddelen in combinatie met verschillende systemen is het mogelijk om lucht in te ademen die vrij is van vervuilde, gevaarlijke stofdelen. Om met deze producten te mogen en kunnen werken zijn dikwijls certificaten benodigd.

All Safety Rental beschikt ook over gasmeters, buffervaten, ademluchtslangen, vluchtmaskers en valbeveiligingsmiddelen. Deze hulpstukken zijn dikwijls onmisbaar indien er gewerkt wordt met adembeschermingsmiddelen. Kortom: alle mogelijke toebehoren ten dienste van werken met ademlucht voert All Safety Rental in het assortiment.

Adembeschermingsmiddelen kopen of huren?

De producten van All Safety Rental zijn te koop bij All Safety Supply, neem contact op met de verkoop afdeling. Adembeschermingsmiddelen huren is echter vaak voordeliger dan kopen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud en certificering van maskers, pakken en ademlucht flessen. Daarnaast beschikt de klant altijd over het laatste / beste materiaal welke voldoet aan de eisen in de branche. Deze eisen veranderen dikwijls en kopen laat de klant zitten met overschot. Het is mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen. Klik hier als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Essentiële toebehoren

adembeschermingsmiddelen-toebehoren

Persluchtfles

Persluchtfles

Ademluchtslangen

ademluchtslang

Filter (koop)

honeywell-filter-adembescherming