U bent op zoek naar een systeem voor ademlucht. All Safety Rental is gespecialiseerd in zowel afhankelijke- als onafhankelijke bescherming. Om met Life Support Units (=LSU) te kunnen en mogen werken zijn o.a. volgelaatsmaskers, overdrukkappen en hazmat suits noodzakelijk.

All Safety Rental werkt altijd met twee belangrijke pijlers: kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo heeft All Safety Rental zelf samengestelde LSU's om een nog betere kwaliteit te bieden. Het assortiment wordt door gespecialiseerde medewerkers onderhouden, zodat de betrouwbaarheid kan worden gewaarborgd. Door deze twee pijlers te combineren met een breed (verhuur) assortiment, kan All Safety Rental u oplossingen bieden die aan al uw wensen voldoen.

In het menu recht staan alle beschikbare systemen. Per oplossing staan de specificaties van de desbetreffende unit en de opties in adembeschermingsmiddelen getoond op de specifieke pagina. Deze PBM's zijn net als de units ook te huur bij All Safety Rental. Het is mogelijk gemakkelijk een offerte aan te vragen.

Onafhankelijke-
ademlucht

onafhankelijke-ademlucht

Afhankelijke-
ademlucht

afhankelijke-ademlucht

Adembeschermings-
middelen (PBM's)

volgelaatsmasker-ademlucht

U kunt contact met ons opnemen via +31 (0) 187 499 594 of door een mail te sturen.
De brochure is hier te downloaden.

Verhuur ademlucht

Omdat koop vaak een te grote investering is en PBM's keer op keer gecertificeerd dienen te worden vind er steeds vaker huur plaats. Werken met gehuurde ademlucht systemen beschermt gebruikers optimaal tegen vervuilde omgevingslucht. Alle producten zoals beschermingsmiddelen en systemen zijn gereinigd en gekeurd door het vakbekwame gecertificeerde personeel van All Safety Rental.

Ademlucht systeem offerte?

Een offerte opvragen is het makkelijkste via het formulier rechts of telefonisch. Zo kan All Safety Rental het snelste terugkoppelen of de gevraagde unit beschikbaar is. Indien u op zoekt bent naar koop artikelen gebruik dan deze link.