Ademlucht flessenwagen voor flexibiliteit

De mobiele flessenwagen is inzetbaar voor kortdurige werkzaamheden net als het ademluchttoestel. De unit is zeer eenvoudig te bedienen en in tegenstelling tot het 1 persoons toestel te gebruiken door meerdere mensen tegelijk. De unit is af te halen met BE-rijbewijs, eventueel kan All Safety Rental het transport van -en naar de werklocatie verzorgen. Hiervoor biedt All Safety Rental een passend transporttarief. De flexibiliteit van de unit is hoog omdat het vervoer ervan eenvoudig is en de unit niet draait op diesel. Daarom is de flessenwagen bijna overal inzetbaar.

De unit wordt dikwijls gehuurd ter ondersteuning en dus enkel in situaties van nood, in dat geval wordt de klant niet gefactureerd voor het gebruik van de ademlucht. Enkel wanneer bij retournering de vulzegel is verbroken dienen de cilinders gespoeld en gevuld te worden om de luchtkwaliteit die All Safety Rental levert te garanderen bij de volgende opdracht. Alleen dan zullen er kosten in rekening worden gebracht voor de ademlucht. Hieronder staan de accessoires en specificaties die toepasbaar zijn op deze mobiele flessenwagen.

Specificaties

Flessenwagen
AANSLUITINGEN 1-2 CEJN
ADEMLUCHTNIVEAU B
VOLDOET AAN EN12021
LAGEDRUK ALARM < 50 BAR
BACK-UP Geen
WERKDUUR 15 - 7,5 uur*
CAPACITEIT 74000 liter

* werkduur gebaseerd op verbruik van 75 liter per minuut met volgelaatsmasker i.c.m. ademautomaat
** m.u.v. de 4 x 6,9 liter trolley

Volgelaatsmaskers

Volgelaatsmasker-constantflow

Ademluchtslangen

persluchtslang

U kunt een offerte aanvragen voor elk product; dus zowel voor LSU's, PBM's als complete projecten. Het verkoop team neemt z.s.m. contact met u op.

Vrijblijvende offerte?

Uw bedrijfsnaam*

Uw voor- en achternaam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer*

Omschrijf de aanvraag*