Een driepoot met valbeveiliging wordt gebruikt om beveiligd af te dalen. U hangt dan onder de driepoot, waarbij een stevige ondergrond rondom bijvoorbeeld het mangat een pre is. Dit product wordt ook vaak gebruikt bij rioolwerkzaamheden. Bij All Safety Rental vindt u een ruim assortiment aan driepoten, die in verschillende vakgebieden zijn te gebruiken.

Driepoot: Europese richtlijn en veiligheid

Er bestaan inmiddels veel Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. De richtlijnen zijn ook van toepassing op beschermingsmiddelen bij afdalingen, waaronder driepoten vallen. All Safety Rental garandeert dat haar producten aan de eisen die hiermee gemoeid zijn voldoen. In dit geval is dat de Europese Richtlijn 89/686/EEG.

Ons assortiment

De driepoten in het assortiment van All Safety Rental hebben allen twee katrollen ingebouwd. Hier bevestigt u uw valdemper of valblok in. Let bij het aanschaffen van uw valblok wel op de lengte van de speelruimte. Een driepoot heeft gemiddeld al een hoogte van 2 meter, dit gaat dus van uw afdaaldiepte af. U kunt kiezen uit verschillende modellen, waarbij bij sommige het valblok al is inbegrepen. De specificaties van elk model kunt u in het online assortiment vinden.

Driepoot bij All Safety Rental

In ons uitgebreide online assortiment vindt u een ruime keuze aan driepoten voor verschillende werksituaties. Met uw klantnummer kunt u inloggen en direct het gewenste product online bestellen. Twijfelt u welke driepoot voor u de juiste is? U kunt ons altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij voorzien u graag van advies bij de keuze.

driepoot-valbeveiliging

Combinatie mogelijkheden en alternatieven