Bent u op zoek naar een valblok of valdemper? Veiligheid op hoogte is verplicht. Een valblok of valdemper zorgt ervoor dat u nooit van hoogtes zult vallen aangezien het uw val direct stopt. Dit product wordt altijd gecombineerd met een valharnas, zonder valharnas kunt u dit product niet gebruiken. De andere kant van het valblok dient te worden bevestigd aan een voldoende sterk ophangpunt, welke boven de werkplek dient te zijn. Een vallijn hoeft u met een valblok niet te gebruiken, aangezien een valblok minimaal twee meter aan speelruimte geeft.

Europese richtlijnen en veiligheid

Er bestaan tegenwoordig veel Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Ook deze zijn van toepassing bij het werken op hoogte. De valblokken/dempers zijn dan ook goedgekeurd aan de laatste eisen. Zo voldoen ze aan de Europese Richtlijn 89/686/EEG en aan de EN 360.

Valblokken-, dempers: Het assortiment en materialen

De valblokken in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat de veiligheid ten goede komt. U kunt kiezen uit verschillende modellen, welke allen een ingebouwde demper hebben. Ook zit er standaard een haak aan om te bevestigen aan uw valharnas. Wij hebben een ruime keuze aan valblokken/dempers, welke u voor diverse vakgebieden kunt gebruiken.

Valblokken en dempers bij All Safety Rental

Bekijk gelijk ons online assortiment door met uw klantnummer in te loggen. Bent u nog geen klant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen helpen in uw keuze in valblokken/dempers. Wij adviseren u!

valblokken-dempers-valbeveiliging

Combinatie mogelijkheden en alternatieven