Als u op hoogte aan het werk bent, is het verplicht dat u aangelijnd bent. Dit aanlijnen gebeurt door middel van een vallijn in combinatie met een valharnas. Het valharnas is hierbij de gordel om uw lijf. Het zorgt ervoor dat de vallijn te allen tijde aan u vast blijft zitten. Bij All Safety Rental vindt u een ruim assortiment aan valharnassen, welke te gebruiken zijn in verschillende vakgebieden.

Valharnas: veiligheid en richtlijnen

Als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals valharnassen, zijn er een groot aantal Europese richtlijnen en normen met betrekking tot de veiligheid en de gezondheid. Als u uw een valharnas of ander materiaal bij All Safety Rental koopt, garanderen wij dat het product voldoet aan de Europese 89/686/EEG richtlijn. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van al onze producten.

Valharnas: materialen en assortiment

In het assortiment val valharnassen zal u als eerst een keuze moeten maken in het aantal puntsharnassen. Zo zijn er 1-punts en 2-punts harnassen, waarbij de 2-punts harnassen veiliger zijn, wat komt doordat de vallijn aan twee punten wordt bevestigd. Hiervoor is dan ook een dubbele vallijn nodig. U kunt kiezen uit verschillende modellen, welke zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn. In ons online assortiment zijn per model de specificaties en de maten weergegeven.

Valharnassen bij All Safety Rental

All Safety Rental helpt u graag bij het vinden van uw valharnas. U kunt binnen werktijden vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

valbeveiliging-harnas

Combinatie mogelijkheden en alternatieven