Bent u op zoek naar een vallijn? Op de werkvloer is veiligheid zo erg van belang dat de Europese Unie vallijnen in veel situaties zelfs verplicht heeft gesteld. Naast deze verplichting zal u zichzelf ook veiliger voelen tijdens het werk. De verschillende soorten vallijnen van All Safety Rental zijn allemaal gekeurd volgens de actuele veiligheidsnormen. Wel zo veilig!

Vallijn: richtlijnen en veiligheid

Voor persoonlijke beschermingsmiddelen bestaan en sinds een aantal jaren uitgebreide Europese veiligheidsrichtlijnen en normen. Hierdoor zijn bedrijfsongevallen in de bouw drastisch gedaald. Vandaar dat de beschermingsmiddelen van All Safety Rental voldoen aan 89/686/EEG. Dit is een fundamentele Europese richtlijn inzake veiligheid.

Vallijn: ons assortiment en materialen

In ons assortiment vindt u diverse soorten vallijnen. Zo zijn er variaties in enkele en dubbele vallijnen (voor net wat meer zekerheid). Daarnaast valt er ook te kiezen tussen touw en elastisch bandmateriaal. Bij elastische vallijnen zal u geen knopen in uw touw hebben, of struikelen over de losse enden. Een valdemper (ook wel antivalbeveiliging genoemd) zit hierbij bij ons altijd standaard inbegrepen.

Vallijnen bij All Safety Rental

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vallijn voor uw werkzaamheden. Wanneer u al klant bent, kunt u met uw klantnummer inloggen, en direct bestellen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor u te bespreken. Wij voorzien u van advies, en zorgen ervoor dat u de juiste vallijn(en) vindt.

vallijn-haak-valbeveiliging

Combinatie mogelijkheden en alternatieven