MSA vluchtmasker

Dit MSA mini masker wordt veel gebruikt in laboratoria, bij transport van gevaarlijke stoffen en in de buurt van overdrukventielen, pompen, compressoren en dergelijke. Door het formaat van het vluchtmasker is het gemakkelijk bij je te dragen.

vluchtmasket-msa-adembescherming

Evamasque vluchtmasker

De Evamasque is een licht en compact filterapparaat voor evacuatie dat vijftien minuten lang een effectieve bescherming biedt tijdens de evacuatie uit onverwachts verontreinigde gebieden, waarin het volume aan zuurstof in de atmosfeer meer dan zeventien procent is. Het ABEK filter biedt een hoog beschermingsniveau tegen een breed spectrum aan gassen en dampen.

vluchtmasker-evamasque-adembescherming

Oxy-Pro vluchtmasker

De Oxy-Pro is een autonome vluchtset met een lange levensduur dankzij het gebruik van kaliumsuperoxide (KO2) dat uitgeademde lucht regenereert. Conform Europese norm EN13794, wordt het apparaat aanbevolen voor noodsituaties in omgevingen met een hoog risico, zoals in de waterbehandelingssector, mijnbouw en besloten ruimtes in het algemeen.

vluchtmasker-oxy-pro

Naast vluchtmaskers zonder perslucht voert All Safety Rental ook vluchtmaskers met perslucht. Voor de hoogst mogelijke bescherming van het personeel.

Bio-S-Cape, hèt vluchtmasker met perslucht

De Bio-S-Cape is een beademingsapparaat met perslucht voor noodsituaties. Het is ontworpen om te vluchten uit giftige of zuurstofarme omgevingen, en moet eenvoudig en snel kunnen worden aangetrokken. De Bio-S-Cape voldoet aan de Europese Norm EN 1146: 2005 en de SOLAS-conventie.

vluchtmasker-bio-s-cape

Combinatie mogelijkheden en alternatieven